Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec

Fars Dag Gave

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Ønsker du at fortælle din far, hvor meget du sætter pris på ham? Fars Dag 2021 er den oplagte mulighed for at vise ham det! Er han dog typen, som altid ønsker sig værktøj og andre praktiske ting? Har du derfor brug for en hjælpende hånd til gaveidéer til Fars Dag, så du kan overraske din far med noget helt andet, end det han plejer at få?

 

Vi kalder os ikke Gave Zonen uden grund. Vi har et godt udvalg af nogle geniale Fars Dags gaver, som din far, med garanti, vil blive glad for. Én dag om året er dedikeret til alle fantastiske fædre, så lad os gøre dagen til noget helt specielt. Vores fædre fortjener det bedste, og intet mindre kan gøre det.

 

I vores sortiment, finder du alt fra personlige til sjove Fars Dags gaver – selv til manden der har alt. Fædre har forskellige interesser, så derfor er sortimentet bredt, og du finder noget til en hver smag. Vi har taget højde for forskellige prisklasser, så uanset budget, finder du en gave, som kan glæde din far.

 

Vi har brugt meget tid på at udvælge de perfekte Fars Dags gaver, så derfor håber vi at du kan finde den rette gave, og glæde en af de mest betydningsfulde personer.

 

Tag dig endelig god tid, til at vælge den helt perfekte Fars Dags gave til din far.

Hvorfor fejrer vi Fars Dag?

 

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor vi fejrer Fars Dag? Traditionen går helt tilbage til det katolske Europa i Middelalderen, hvor den kom til Europa fra Spanien, og Portugal fra USA. Dengang fejrede man dog Fars Dag den 19. marts, i stedet for 5. juni, som vi gør i dag.

 

I USA har man, siden 1900-tallet, fejret Fars Dag med gaver og forkælelse til fædrene. Dagen har, som sådan ikke haft et kommercielt formål, men det er alligevel en dag, som mange holder af. Derfor bliver udvalget af de perfekte Fars Dags gaver større og større.

 

Det er helt op til dig, hvordan du vil forkæle din far på Fars Dag, men eftersom at du har fundet vej til vores univers, er vi sikre på, at du kan finde den helt perfekte gave til din far.

 

Hvornår er det Fars Dag 2021?

 

Fars Dag er en dag, hvor vi fejrer faderskabet, og sætter ekstra stor pris på vores fædre. Det ligger hvert år den 5. juni, som også er datoen for Grundlovsdag. Der er derfor mange, der har fri den 5. juni, og derfor har ekstra tid til at værne om deres fædre.

 

Vi har i Skandinavien fejret Fars Dag siden 1930’erne, hvor dagen blev vedtaget på politisk niveau. Siden dengang, har vi i Danmark fejret det den 5. juni. De andre nordiske lande besluttede at rykke det til anden søndag i november, så der nu er et halvt år imellem Mors Dag og Fars Dag. Regeringen i Danmark glemte at meddele pressen og befolkningen om ændringen, så derfor blev datoen ikke rykket i Danmark alligevel. Vi fejrer det altså stadig den 5. juni.

 

Hvilke gaver giver man på Fars Dag?

 

Er det svært at finde den rigtige Fars Dags gave til din far? Måske er det første gang du selv skal finde en gave til ham? Der opstår mange spørgsmål – hvad skal man købe til sin far? Og hvad må det koste? Det er helt op til dig, og hvad du har lyst til og mulighed for. Nogle vælger slet ikke at give noget til deres fædre på Fars Dag, mens andre godt kan lide at forkæle deres far, og give ham en gave. Det kan være alt fra en personlig gave til en oplevelse som hele familien kan gøre sammen.

 

Hverdagen går, og vi får ikke altid fortalt vores fædre, hvor meget vi holder af dem og hvad de betyder for os. Derfor er Fars Dag 2021 en oplagt mulighed, for at vise det til ham. Din far vil sætte pris på hvad som helst, men gaver har altid været en sikker vinder. Du kan blandt andet give:

 

– Gavekort til oplevelser sammen

– Hans største ønske

– Tøj

– Smykker

– Specialvarer

– Noget godt til ganen

 

Mulighederne er mange, og du skal helt sikkert nok finde noget, som din far vil blive glad for. Husk at det er tanken der tæller. Tag et kig på vores store udvalg af Fars Dags gaveidéer, og du vil helt sikkert finde den perfekte gave til din far.

 

Hjemmelavet Fars Dags gave

 

Kan du bedst lide at give personlige gaver? Det kan både være sjovere og billigere, at give personlige gaver, og din far vil blive mindst lige så glad for en hjemmelavet gave, som for en du køber. Ved en personlig gave, viser du din far, at du ønsker at investere tid i at finde og lave en helt speciel gave til ham.

 

Det kan være, at du er god til at tegne, male eller være kreativ på andre måder? Det er den oplagte mulighed, for at lave en hjemmelavet og personlig gave til din far. Hvis det giver mening for din hjemmelavet gave, kan du kombinere den med en gave, som du køber. Du kan tage et kig på vores liste, og så om du kan finde en gave, som kan passe godt sammen med din hjemmelavet gave.

 

En hjemmelavet gave er altid en god idé, og specielt fra børn, da der er lagt tid og kærlighed i den.

 

Billig Fars Dags gave

 

Det er ikke beløbet på en Fars Dags gave, der bestemmer om gaven er god. Hvis dit budget tillader en gave i den billigere ende, er det lige så godt som alle andre gaver. Hvis det er gaver i et budget, som alle kan være med på, er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi har sammensat vores gaveidéer ud fra forskellige budgetter, så der er noget til en hver smag.

Her finder du alt fra små og billige gaver til større og dyrere gaver, og dyrere gaver er ikke bedre end de billigere – husk at det er tanken der tæller. Din far vil med garanti blive glad, lige meget hvad du vælger. Du kan eventuelt kombinere din gave med en udflugt, sammen med din far, som ikke koster penge. Pak en lækker madpakke hjemmefra, og tag ud i noget flot natur – pludselig er din gave meget personlig og værdiskabende for din far.

 

Verdens bedste Fars Dags gave

 

Fortjener din far den bedste Fars Dags gave? At være nogens far, er en af de største ting, og din far vil gå igennem ild og vand for dig, så vi kan sagtens forstå, hvis han skal forkæles lidt ekstra på Fars Dag.

 

Men spørgsmålet er så, hvad verdens bedste Fars Dags gave er? Det er selvfølgelig individuelt, og kan både være noget bestemt, som han har ønsket sig – eller en hel dag i selskab med dig, hvor I skal hygge Jer med noget sammen.

 

Vil du give ham en tur ud og køre hurtige biler, på en bestemt herretur eller noget grilludstyr til husets grillmester? Så er det bare med at få givet ham det.

 

 

Minifadølsanlæg – Hvad vil din far sige til at have sit eget minifadølsanlæg derhjemme? Han vil da selvfølgelig være ellevild over at få denne gave. Forkæl ham med sit eget minifadølsanlæg, så han kan skænke sin egen øl, til dem han holder af.

 

LED fakkel og højtaler – Denne gadget fungerer både som en bluetooth højtaler, og giver samtidig et flot lys. Det er uden tvivl en super god Fars Dags gave til fædrene der har alt.

 

De mest populære gaver til far 2021

 

Skal du give din far den bedste Fars Dags gave i år? Så se med her – vi giver dig et indblik i de tre mest populære gaver til fædre, som mange andre har fundet igennem gavezonen.dk.

 

Georg Jensen Damask ”Far” badehåndklæde – et lækkert og stilfuldt kvalitetshåndklæde fra Georg Jensen Damask. Prikken over i’et er det indgraveret ”Far” med et hjerte i, så alle ved hvem håndklædet tilhører. Det er både en personlig og betydningsfuld gave til Fars Dag.

 

Fars Dag plakater – Hvis vi spørger vores fædre, er Fars Dags plakater utrolig sjove. Det. er den såkaldte farhumor, og du vil med garanti få et godt grin fra din far, hvis du giver ham denne plakat i Fars Dags gave. Der er flere forskellige muligheder at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde den rigtige til din far.

 

Personlige ølglas med gravering – Personlige gaver er altid gode, så derfor vil et personligt ølglas med gravering være særlig god som Fars Dags gave. Et personligt ølglas i kombination med en ølgave, vil være den perfekte gave til din far. Hvis han er mere til whisky eller vin, kan du i stedet for, få graveret whiskyglas eller vinglas.

 

Få masser af inspiration til Fars Dags gave 2021

 

Vi har gjort det nemt for dig, da vi ønsker at du finder den perfekte. Fars Dags gave til din far. Tag et kig på vores liste over Fars Dags gaver, og se om du kan finde en eller flere gaver, som du glæder dig til at overraske ham med.

 

Du kan blandt andet finde:

 

– Fars Dags gaver til den madglade far

– Gaver til den tjekkede far

– Gaveidéer til den sjove far

– Fars Dags gaver til den ølglade far

 

Og mange andre gode gaver, som passer helt perfekt til netop din far.

 

Hvis du finder noget på vores liste, som du ønsker at købe, kan du klikke dig videre. Her vil du komme direkte ind på forhandlerens hjemmeside, hvor du kan klikke varen hjem med det samme. Herfra er der kun at vente på, at varen kommer hjem til dig, så du kan overraske din far. Det er ganske trygt at handle, da det kun er danske forhandlere. Du vil helt sikkert kende mange af forhandlerne i forvejen. Alt omkring betaling og behandling af dine persondate, vil ske sikkert og krypteret.

 

Vi er helt sikre på, at du finder den perfekte gave til din far, som rammer ham lige i hjertet.

Rigtig god fornøjelse med gavejagten, og glædelig Fars Dag!

 

Selvom det kan virke svært at finde verdens bedste Fars Dags gave, er det egentlig meget simpelt, når først du kender til din fars ønsker og drømme.

 

Kreative Fars Dags gaveidéer

 

Hvis du godt kan lide at være kreativ, er Fars Dag en oplagt mulighed for at slå dig løs. Det ene udelukker dog ikke det andet, så du kan sagtens kombinere en kreativ gave med en eller flere gaver fra vores liste over Fars Dags gaveidéer. En mulighed, kan være vores graverede ølglas kombineret med, at du inviterer din far på ølsmagning. Det kan også være en gavekurv med snack og andre gode sager, samt en invitation til en hyggelig dag sammen med dig.

 

Mulighederne er mange, så det er kun fantasien der sætter grænser. Det er ikke hver dag, at vi husker at sætte pris på vores far, så læg hovedet i blød, så du kan forkæle ham ekstra meget på Fars Dag, med verdens bedste Fars Dags gave.

 

Fars Dags gave til dig og ham

 

Måske synes du, at det lyder mærkeligt at give din far en gave, som også du kan få glæde af. Selvom Fars Dag er til, for at vi fejrer vores fædre, kan du sagtens give ham en gave, som I begge kan få glæde af. En gave som I skal bruge sammen, viser din far hvor meget du holder af ham og Jeres tid sammen.

 

Vores side har ikke så mange Fars Dags gaveidéer, som er ment til at gøre sammen, men med lidt kreativ tænkning, kan dette sagtens lade sig gøre. En ølkøler til din fars have kan føre til en aften i haven med god mad og kolde øl. Der er også altid mulighed for at give ham et gavekort til en oplevelse sammen med dig.

Måske vil han til at starte med, blive overrasket over at gaven ikke kun er til ham, men vi er sikre på at han vil blive meget glad, og sætte pris på at skulle bruge tid med dem han holder allermest af.

 

Inspiration til personlige Fars Dags gaver

 

Det kan være svært at få gaveønsker fra sine forældre, og nok mest vores fædre. Hvis det er tilfældet, og du ikke ved hvad du skal finde på, så er en personlig gave altid et hit – også til vores fædre. En personlig gave er betænksom og noget helt specielt, som alle kan lide at modtage.

 

Du får her tre af vores absolut favoritter, indenfor personlige gaveidéer til Fars Dag:

 

Graveret læder kortholder – De fleste fædre kan trænge til at få en ny læderpung. Du kan derfor give ham en graveret læderkortholder med navn på, og evt. en Fars Dags hilsen, så han altid vil huske på dig, når han tager den frem.

 

Fars Dags personligt læder forklæde – Er din far grillmester hjemme ved Jer? Kan han lide at stå ved grillen med en kold øl om sommeren? Så kan du give ham et personligt læderforklæde med indgraveret navn og en hilsen fra dig. Det er dermed en praktisk gave, som han vil få glæde af, og samtidig en meget personlig Fars Dags gave.

 

Personlig gaveæske med øl – Sagde du, at din far godt kunne lide at stå ude ved grillen med en kold øl om sommeren? Så kan du give ham en personlig gaveæske med gode øl i – det er altid en sikker vinder til din far på Fars Dag!

 

Gaven til far der har alt

 

Det er stort set altid svært at finde på gode gaver til vores fædre. Hvis din far er typen der har alt, gør det kun opgaven endnu sværere. Vi har dog, med tiden, erfaret at nogle gaver kan være perfekte – selv for de fædre, som har alt. Her er tre af vores gaveidéer, som din far vil sætte stor pris på at modtage i Fars Dags gave.

 

BBQ brændejern – Hvis din far er familiens grillmester, og elsker at stå ved grillen og stege store, lækre bøffer, er BBQ brændejern lige noget for ham. Med det, kan han sætte sin signatur på bøfferne, så ingen er i tvivl om, hvem der laver de bedste bøffer.

 

Storm glas vejrstation – Storm glas vejrstation er både en dekorativ og praktisk gave, som selv fædrene der har alt, vil kunne lide. Den viser vejret, og så står den meget dekorativt på samme tid. En rigtig fed gave til far der har alt.